............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Guardian: Οι τρεις μεγαλύτερες χώρες της ευρωζώνης εκτόξευσαν ενορχηστρωμένες απειλές προς την Ελλάδα,για να αναγκάσουν του Έλληνες να πουν ΝΑΙ!!!

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ   


Οι τρεις μεγαλύτερες χώρες της ευρωζώνης εκτόξευσαν ενορχηστρωμένες απειλές προς την Ελλάδα, προειδοποιώντας ότι το «όχι» στο δημοψήφισμα θα σημάνει την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, γράφει η βρετανική εφημερίδα.Την ώρα που η Ελλάδα υποφέρει από τον περιορισμό κεφαλαίων, πολιτικοί από την Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία ένωσαν τις φωνές τους υποστηρίζοντας ότι το δημοψήφισμα της Κυριακής δεν σχετίζεται με τους όρους της συμφωνίας αλλά με το εάν η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μέλος του ευρώ.Ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας στην ευρωζώνη εκφράστηκε από Βρετανούς πολιτικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα ο George Osborne είπε σε Βρετανούς βουλευτές ότι η Βρετανική οικονομία θα επηρεαστεί από το χάος ενός Grexit.Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες προτίθενται να εκμεταλλευτούν τις ουρές στα ΑΤΜ και την άδεια Αθήνα για να δείξουν τι θα συμβεί εάν οι Έλληνες υποστηρίξουν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και απορρίψουν την...
πρόταση των δανειστών και παραμείνουν χωρίς οικονομική στήριξη.Στη συνέχεια η Βρετανική εφημερίδα γράφει για την αναστάτωση στις παγκόσμιες αγορές και κάνει εκτεταμένη αναφορά στη συνέντευξη Τσίπρα. Η Βρετανική εφημερίδα δίνει έμφαση στις δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, οι οποίοι εκφράζουν την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία. Ο Γερμανός αντικαγκελάριος Sigmar Gabriel, εξέφρασε την ανησυχία ότι το Grexit, θα ξήλωνε έξι δεκαετίες στενής συνεργασίας και είπε ότι αυτή η κρίση είναι από τις πιο σοβαρές που γνώρισε η Ευρώπη από το 1957 και πρόσθεσε ότι το «όχι» της Κυριακής είναι σα να ψηφίζουν οι Έλληνες όχι στην παραμονή τους στην ευρωζώνη. Η εφημερίδα γράφει ότι ο Γάλλος πρόεδρος δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από τον Αμερικανό ομόλογό του προκειμένου να βρεθεί λύση με την Ελλάδα για να μην βαθύνει η κρίση και προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στην παγκόσμια οικονομία.

_________________
http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου