............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

"Η Ελλάδα υπό Επίθεση...

"Η Ελλάδα υπό Επίθεση
Προσευχηθείτε για τον Γιάνη Βαρουφάκη"


του Πωλ Γκραιγκ Ρομπερτς, Information Clearing House, 2-2-15

O νέος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος είναι ένα πρόσωπο υψηλής ευφυίας. Παρόμοιούς του δεν θα βρείτε σε καμιά Δυτική κυβέρνηση. Καθώς ορθώνεται στον δρόμο αυτών που είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την λεηλασία της Ελλάδος, οι Δυτικοί πλιατσικολόγοι είναι έτοιμοι να τον φάνε.
Το BBC, όπως αποδεικνύει η συνέντευξη στην παρακάτω σύνδεση (στο ΄Ιντερνετ *) του επιτέθηκε άγρια. Θά ακολουθήσουν πολλά.
Επιπλέον, εάν η νέα ελληνική κυβέρνηση μπορέσει να μην καμφθεί και να εμποδίσει τη φοβερή λεηλασία του ελληνικού λαού, δεν είναι απίθανη και η δολοφονία των ηγετικών μελών της.
Η Ουάσιγκτων δεν θα επιτρέψει ανεξάρτητες κυβερνήσεις να εγερθούν στην Ευρώπη. Εάν μια ελληνική κυβέρνηση επιτύχει να σταθεί προστάτης του ελληνικού λαού και να τον αντιπροσωπεύσει πραγματικά, η ιδέα μπορεί να απλωθεί στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία και στη συνέχεια στην Ανατολικήν Ευρώπη. Ο έλεγχος πάνω στην Ευρώπη θα ξηλωθεί.
Η εκπορνευόμενη δημοσιογραφία του ΒΒC αντί συνέντευξης έδωσε κατάθεση. ΄Αφριζε με μίσος κατά του υπουργού, ένδειξη της μανίας με την οποία οι χρηματοπιστωτικοί θεσμοί και οι υποτελείς τους κυβερνήσεις διακατέχονται κατά της νέας ελληνικής κυβέρνησης.
΄Οπως έγραφα προ ημερών, εάν οι ευρωπαϊκές ελίτ μισούν κάτι περισσότερο από την δημοκρατία και την αλήθεια, αυτό είναι η υποχρέωση της λογοδοσίας. Μπορεί να στοιχηματίσετε και την ζωή σας ότι πορνοδημοσιογραφία σαν του ΒΒC θα αναλάβει τη εργολαβία της ελίτ για το μουτζούρωμα της νέας ελληνικής κυβέρνησης , όπως το κάνει για τη ρωσική κυβέρνηση, την κινεζική, και την ιρανική κυβέρνηση και όπως το έκανε για τις κυβερνήσεις της Σερβίας, του Ιράκ, της Συρίας της Λιβύης, και τους Ταλιμπάν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου