............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η Γερμανία… επιστρατεύει μέχρι και το ΝΑΤΟ για να πιέσει την Ελλάδα!

   Διεθνή    


Την ώρα που Βαρουφάκης και Σόιμπλε ετοιμάζονται για την πρώτη τους συνάντηση η Γερμανία εξαπολύει απειλές, μέσω απόρρητων εγγράφων στο Reuters, μέσω του Σουλτς, αλλά και μέσω του… ΝΑΤΟ!

Την Τετάρτη, η υπουργός Εθνικής Άμυνας της Γερμανίας, , Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν εξέφρασε την εκτίμηση πως η Ελλάδα ρισκάρει τη θέση της στο ΝΑΤΟ με την προσέγγιση προς τη Ρωσία!
Η Φον Ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της η οποία θα δημοσιευθεί αύριο στη «Sueddeutsche Zeitung» ενόψει της συνάντησης των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «παρ’ όλες τις διαφωνίες για οικονομικά και κοινωνικά θέματα, η Ελλάδα δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της σε ό,τι αφορά τα θέματα ασφάλειας, η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια δεκαετιών».
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας ζητά από την Ελλάδα να τοποθετηθεί και επισημαίνει: «Μπορούμε στην καθημερινότητα να συζητάμε για το πώς θα διαμορφώσουμε τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στην Ευρώπη. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει αμφιβολία για το ότι συμφωνούμε στις βασικές αξίες», για να καταλήξει: «Όποιος ζητά αλληλεγγύη, πρέπει και να συμπεριφέρεται αλληλέγγυα».

By: reporteron: In: homediethni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου