............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

The Cyprus News: Ανάπτυξη σε παραγωγικούς τομείς βλέπει η Κύπρος

The Cyprus News: Ανάπτυξη σε παραγωγικούς τομείς βλέπει η Κύπρος:
  ΔΙΕΘΝΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  

Η Κύπρος έχει σήμερα τη δυνατότητα να προσβλέπει σε ανάπτυξη σε όλους τους βασικούς παραγωγικούς τομείς της οικονομίας, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Χάρης Γεωργιάδης. 
Μιλώντας στο 12ο Ασφαλιστικό Συνέδριο της Κύπρου, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως η κυπριακή οικονομία διέψευσε όσους, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, προέβλεπαν ότι η χώρα θα παρέμενε εγκλωβισμένη σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και λιτότητας και πως ο τομέας των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα χανόταν.
Σημείωσε, ακόμη, ότι τη φετινή χρονιά η Κύπρος θα καταγράψει έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στον ευρωπαϊκό χώρο, ότι η ανεργία μειώνεται και η εμπιστοσύνη στον τραπεζικό τομέα έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό. ........συνέχεια εδώ
http://thecyprusnews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου