............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Την εκτίμηση ότι θα βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λίστα μεταρρυθμίσεων διατυπώνει το Bloomberg σε εκτενές άρθρο με τίτλο «Πώς η Ελλάδα θα τα καταφέρει το 2015». Διήμερο Euro-working Group στις 8 και στις 9 Απριλίου.

    Ελλάδα   



Για  την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη , έχει ορισθεί το επόμενο Εuro-working Group, προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση επί της λίστας των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης. Την εκτίμηση ότι θα βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λίστα μεταρρυθμίσεων διατυπώνει το Bloomberg σε εκτενές άρθρο με τίτλο «Πώς η Ελλάδα θα τα καταφέρει το 2015».
Επιφυλακτικός ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ, ο οποίος  εκτιμά πως υπάρχει ακόμη δρόμος. Αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,2 με 1,5% προβλέπει η λίστα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης
 «Αν υπάρξει επιπλέον πλεόνασμα θα κατευθυνθεί σε κοινωνικές δράσεις», ξεκαθαρίζουν κυβερνητικές πηγές και διευκρινίζουν ότι δε θα συμφωνηθούν υφεσιακά μέτρα.

Το υπουργείο οικονομικών προχώρησε σε διάψευση του δημοσιεύματος του Reuters, το οποίο επικαλούμενο αξιωματούχο της ευρωζώνης ανέφερε πως η Αθήνα ζήτησε οικονομική βοήθεια πριν υπάρξει συμφωνία, καθώς τους δήλωσε ότι στις 9 Απριλίου ξεμένει από ρευστό.
Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε την πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη  για συγκρότηση επιτροπής έγκριτων οικονομολόγων, που υπέβαλλε στην πρόεδρο της Βουλής, απέρριψε όμως τη σκέψη της να αναβληθεί η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια .
«Σενάρια για κυβέρνηση μνημονιακής ενότητας, που απεργάζονται τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και διάφορα κέντρα και παράκεντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι όνειρα εαρινής νυκτός», διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή όσα υποστήριξε στο Bloomberg o Aντώνης Σαμαράς περί προθυμίας του να λάβει μέρος σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ.  
«Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  με αφορμή τη συγκέντρωση στο προαύλιο της Βουλής (Τετάρτη), αλλά αυτή που έκαναν (Πέμπτη) στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη αλληλέγγυοι στους κρατούμενους απεργούς πείνας. και επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ:
 «Τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους, επανέφεραν την ανασφάλεια, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στον απλό πολίτη». Επικίνδυνη ακροδεξιά κινδυνολογία, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

_____________________
http://www.stokokkino.gr/article/1000000000007099/Basanistiki-proodos-stis-diapragmateuseis---se-akrodeksio-paroksusmo-o-Samaras

1 σχόλιο:

  1. Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι ο κ. Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι χαρούμενος άνθρωπος σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που με σώζει και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω οποιοδήποτε άτομο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού, καθώς είμαι ένας πατέρας με 2 παιδιά, συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και φοβερό δανεισμό ανθρώπου δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 ευρώ, είναι ένας άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του για να του πείτε ότι (κύριε, Rugare Sim) σας παραπέμπουν σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ., Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
    Ονομα......
    Μεσαίο όνομα.....
    2) Φύλο: .........
    3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
    4) Διάρκεια δανείου: .........
    5) Χώρα: .........
    6) Διεύθυνση σπιτιού: .........
    7) Αριθμός κινητού: .........
    8) Διεύθυνση email ..........
    9) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
    10) Επάγγελμα: ...........................
    11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ σχετικά…
    Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
    Στείλτε email στο arabloanfirmserves@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή