............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η επόμενη συνάντηση της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Τελευταία νέα
 
Η επόμενη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 του Μαρτίου 2014, από 09.00 έως 12.30 και από 15.00 έως 18.30 και την Πέμπτη 20 Μαρτίου από τις 09.00 έως 12.30 στην αίθουσα ASP 1G-3.
 
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συναντήσεις μας ζωντανά σε απευθείας σύνδεση στον παρακάτω σύνδεσμο. Δεδομένου ότι υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες για τα άτομα να παραστούν στις συνεδριάσεις της υποεπιτροπής επισκέπτες θα πρέπει να εγγραφούν με τη Γραμματεία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.
 
Οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ, καθώς και άλλες οργανώσεις ζήτησαν να προσχωρήσουν στην ΕΕ Μητρώο Διαφάνειας και ακολουθήστε τις διαδικασίες για την πρόσβαση σε αυτό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
 
Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο DROI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου