............... .........για την Ευρώπη, τον Άνθρωπο, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ευρωπαϊκή πολιτική ...Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα"

Ευρώπη των 28 κρατών - μελών

~


...................................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ // Translate

Τελευταίες Ειδήσεις

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Ο Στουρναρας ζητα η Χωρα να παραμείνει στα μνημονια και στη κατάσταση της αποικιας χρεους και να γινουμε χειροτερα απο τη φωτό

Anastasios Tsapatsaris
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Η αυξηση του Ευρώ γίνεται στη βαση της αναμενομενης αλλαγής της νομισματικης πολιτικης προς το νεοφιλελευθεροτερο. Γι' αυτο ο εκπρόσωπος τους στην Ελλάδα Στουρναρας (τεως Κνιτης) αρχισε τις ανθελληνικες κορωνες του με την Κυβέρνηση να μη βαζει θεμα απομάκρυνσης του. 
Ο κυριος αυτος ουτε ηταν ουτε ειναι σπουδαίος επιστήμονας. Τα γαλονια του τα εδωσε ο πλεον αποτυχημενος πρωθυπουργός και οι οσοι χαζοελληνες θαμπωνονται με γαλονια που μοιραζει η εκάστοτε εξουσια στους υποτακτικους της απο το 1821 και δωθε να τον νομιζουν σπουδαίο. Ο κ. αυτος λοιπον μας λεει οτι θα πρεπει η Χωρα να παραμείνει στα μνημονια και στη κατάσταση της αποικιας χρεους. Και δεν σηκωνεται Θύελλα με το να ζητα να γινουμε χειροτερα απο τη φωτο. Προφανώς δεν υπάρχει τσιπα στον τοπο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου